Bezienswaardigheden

Boekel is een dorp gelegen op de Peelrand in het oostelijk deel van provincie Noord-Brabant. Naast Boekel zijn er nog de kleinere dorpskernen Venhorst en Huize Padua. Het vakantiehuis Boekels Buiten is gelegen in het buitengebied, ongeveer 2,5 km van de centrumvoorzieningen van Boekel en is gelegen aan een rustige straat in een landelijke, agrarische omgeving. Naast de vakantiewoning is, gescheiden middels een inrit, de woning van de verhuurder/eigenaar gelegen, zodat deze voor vragen in de buurt is. Andere woningen/bedrijven bevinden zich op ruime afstand van de vakantiewoning, zodat er sprake is van volledige privacy. Boekel ligt binnen de driehoek Eindhoven-Nijmegen-Den Bosch, zodat een dagje naar de stad ook binnen de mogelijkheden ligt.

Hieronder ziet u een mooie selectie voor een dagje uit in de nabije omgeving, geniet van dit dorpje in de Peel! Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, kijk hiervoor naar de diverse toeristenbureau's van o.a. ANWB en VVV.

Kabouterbos

Bezoek met de kleintjes het kabouterpad (gelegen aan de Bernhardstraat tussen het verzorgingshuis Sint Petrus en de jeu de... Lees meer »

Kamelenmelkerij Smits

Kamelenmelkerij Smits is een Nederlandse kamelenmelkerij gevestigd in het dorp Berlicum vlakbij ’s-Hertogenbosch. H Lees meer »

Toverland Sevenum

Ontdek je eigen magie in Attractiepark Toverland. Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of b... Lees meer »

Temple Challenge

Een leuke groepsactiviteit vanaf 6 personen. Lijkt op een escaperoom, maar leuker met allerlei opdrachten! Lees meer »

Boer en wij

Een leuke activiteit gecombineerd met koffie en gebak voor de woensdag (loopafstand) Lees meer »

Heerlijck Hopveld De tuinen van VELT-Gemert

Heerlijck Hopveld, de tuinen van VELT-Gemert Dichtbij het kasteel van Gemert en het gezellige dorpscentrum liggen de tuine... Lees meer »

Fluistersteps

Ontdek de natuur op een fluisterstille manier, huur een fluisterstep! Je geeft "gas" en gaat met 25 km per uur toeren door... Lees meer »

Alpacafarm Vorstenbosch

Alpacafarm Vorstenbosch is de meest complete alpaca boerderij in Nederland. Je kunt hier terecht voor toffe activiteiten m... Lees meer »

Neem contact op