Bezienswaardigheden

Boekel is een dorp gelegen op de Peelrand in het oostelijk deel van provincie Noord-Brabant. Naast Boekel zijn er nog de kleinere dorpskernen Venhorst en Huize Padua. Het vakantiehuis Boekels Buiten is gelegen in het buitengebied, ongeveer 2,5 km van de centrumvoorzieningen van Boekel en is gelegen aan een rustige straat in een landelijke, agrarische omgeving. Naast de vakantiewoning is, gescheiden middels een inrit, de woning van de verhuurder/eigenaar gelegen, zodat deze voor vragen in de buurt is. Andere woningen/bedrijven bevinden zich op ruime afstand van de vakantiewoning, zodat er sprake is van volledige privacy. Boekel ligt binnen de driehoek Eindhoven-Nijmegen-Den Bosch, zodat een dagje naar de stad ook binnen de mogelijkheden ligt.

Hieronder ziet u een mooie selectie voor een dagje uit in de nabije omgeving, geniet van dit dorpje in de Peel! Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, kijk hiervoor naar de diverse toeristenbureau's van o.a. ANWB en VVV.

Vlindersafari.nl

Ga op Vlindersafari en ontmoet de meest bijzondere vlinders uit alle windstreken. Kleine vlinders, grote vlinders, opvalle... Lees meer »

Boerenbondsmuseum Gemert

Op slechts 11 autominuten kunt u terug in de tijd! "Je knippert met je ogen, en ineens sta je in het Brabantse leven van e... Lees meer »

Toneelgroep De Kern Handel

Toneelgroep De Kern is vooral bekend vanwege haar jaarlijkse familievoorstellingen in het Handelse natuurtheater, één van... Lees meer »

De Rooye Plas waterski- en wakeboardcentrum

Op slechts 11 autominuten vanaf Boekels Buiten bevindt zich waterplas De Rooye Plas. Je kunt hier waterskiën, zonnen,zwemm... Lees meer »

Museum Krona

Met kunst, klooster en kruidentuin vertelt het museum verhalen, die hun oorsprong kennen in het Christendom. Lees meer »

Dierenpark Zie-Zoo Volkel

‘Kom je verwonderen in Dierenpark ZiE-ZOO, maak kennis met 140 verschillende diersoorten en geniet ook van ons overdekte t... Lees meer »

Paintball Games Venhorst

Vanaf 16 jaar: leef je uit met je eigen gezelschap op het mooiste paintball park van Nederland en dat op 2,5 km afstand va... Lees meer »

Voskuilenheuvel Venhorst

Voskuilenheuvel is een natuurgebied van 24 ha dat zich 1 km ten noordwesten van Venhorst bevindt. Lees meer »

Neem contact op