Waar ligt Boekels Buiten

Boekels Buiten is gelegen in het buitengebied van Boekel, een landelijke gemeente in Noord-Brabant, ongeveer 2,5 km uit het centrum van Boekel met 11.000 inwoners. Tot onze gemeente behoren ook de kleinere woonkernen Venhorst en Huize Padua.

De woning biedt plaats aan 4 tot 10 personen en heeft naast de voortuin een door beplanting en hekwerk omheinde tuin met deels overdekt terras, een extra zonneterras en een grote zandbak met speelgoed voor kleine kinderen. Ook is er een speelveld met goals/bal aanwezig voor een potje voetbal. Sinds kort (juni 2023) hebben we ook een mooie jeu-de-boule baan met boules voor u gemaakt!

In de garage staat een tafeltennistafel (met batjes/ballen) en sjoelbak voor u klaar. Voor de hele kleintjes kunnen we in overleg een klein kinderbadje (1.30) opzetten. U mag dat ook zelf doen.

In het vakantiehuis heeft u genoeg ruimte om in de gezellige woonkeuken aan een grote ronde tafel met uw gezelschap te eten en te borrelen, met uitzicht op de tuin. De woonkeuken beschikt over een  t.v. Daarnaast heeft u nog de zitkamer met een grote hoekbank en wederom een (smart) t.v. tot uw beschikking.

In de gemeente Boekel, maar ook in Volkel en Venhorst zijn allerlei winkels voor de dagelijkse levensbehoeften aanwezig, zoals supermarkten (Plus/Aldi/Jumbo), 2 bakkers, slagerij, fietsenwinkels, snackbars, horeca etc. In Uden en Gemert (ongeveer 8 km) wordt dit aanbod uitgebreid met allerlei modezaken, drogisterijen en horeca gelegenheden (NiaDomo, Smullen, Blizz, Montimar, Asteria en diverse cafétaria).

Boekels Buiten is gelegen naast de woning van de verhuurders (Bennie en Miranda), afgescheiden middels een inrit. De tuinen van beide woningen zijn aan de buitenzijde van de woningen gelegen, zodat er voldoende privacy voor iedereen is. Voor vragen zijn we goed bereikbaar (app).

 

Bezienswaardigheden in de omgeving

Neem contact op